Рецепта!

Талантлив дизайнер + компания с особен почерк към дизайна + изложение = новост и тема за статия.

Студио Urquiola, основано през 2001 г. от Patricia Urquiola и Alberto Zontone, е активно в областта на продуктовия дизайн, архитектурата (с проекти в сферата на хотелиерството, търговията на дребно, жилищния, изложбения дизайн и за инсталациите), художествената режисура и стратегическите консултации.

Studio Urquiola разполага с екип от около 70 професионалисти, включително архитекти, интериорни дизайнери, продуктови дизайнери, както и административен персонал, персонал за пресата и връзки с обществеността. Представени са 16 националности и 13 различни езика: международна общност от архитекти и дизайнери, работещи заедно по възможно най-свързания начин.

Последното споделяне на Патрисия бе и представяне на Mantle - създадена за Колекция Капсула на SIGNATURE Kitchen Suite:

Озадачени сте какъв е продуктът? Модулен, свободно стоящ шкаф, предназначен за конвертируемия хладилник под плота, за да оползотворите максимално пространството.

Идеалното решение за малки кухни. Този продукт е единственият на пазара, който предлага две чекмеджета с персонализирани температури:

  • горното, което може да се настрои с пет температурни режима, вариращи от -3°C до 10°C
  • долното, което може да се превърне във фризер и който може да се задава с шест температурни режима (от -23°C до 10°C).