Видеа е платформа, която свързва възложители и изпълнителите в сферата на строителството, осигурявайки максимална сигурност и на двете страни.

Бъди изпълнител, печели клиенти

Ние от Видеа винаги приемаме специалисти в следните области:

Проектант
Идеен проект Технически проект Работен проект и надзор Архитектурно заснемане
Изпълнител
CMP Дограма Корпусна мебел Интериорен текстил Строително почистване Декоратор Фотограф
Доставчик
Обзавеждане Дограма Плочки и санитария Електроуреди Осветление, ключове и контакти Аксесоари и декорация

Как се става изпълнител?

Няколко лесни стъпки те делят от безкрайни възможности:

1.
Създай лесно профил

Създаването на профил е оптимизирано така, че да не губи времето ти. Необходимо ни е минимално количество информация.

Не забравяй да посочиш ролята си - изпълнител (на този етап не изискваме по-детайлна информация за твоята специализация).

2.
Попълни информацията си

Важно е да отбележиш дейностите, в които си специалист. Така ще получаваш известие, когато е стартиран търг/конкурс в твоята сфера.

Останалата информация също е важна, тъй като те представя пред потенциалните клиенти.

3.
Получавай известие за нов търг/конкурс

При стартиране на нов конкурс (за идеен проект / 3d проект) или търг (за всичко останало) спрямо отбелязано в твоя профил, ти получаваш известие. Кликни на линка и ако ти допадне - заяви участие!

Ако си интериорен дизайнер, заявката за участие те ангажира с подаване на проект в срок. Ако участваш в търг, веднага можеш да подадеш оферта - цена и срок на изпълнение.

4.
Участвай с предложение

Участието в конкурс или търг като изпълнител ти предоставя възможност да бъде оценена твоята компетенция в конкурентна среда.

По този начин като потребител обогатяваш своята история и рейтинг, които ще ти помагат да се развиваш, да намираш нови поръчки, да утвърждаваш своето име и да повишаваш своята тясна специализация за да преодоляваш нови бъдещи предизвикателства.

5.
Възложителят избира победител

Когато възложителят избере победител в конкурс за идеен проект или в търг, всички участници получават известие.

При оценяване на конкурс за идеен проект, възложителят класира предложенията, като им дава оценка по различни показатели като стил, съответствие със заданието и т.н. Първите три места биват отличени и се визуализират на началната страница.

При избор на победител в търг, възложителят взима в предвид твоя рейтинг, получен от предходни клиенти; дадената цена и срок на изпълнение.

6.
Получи обратна връзка

Ако си интериорен дизайнер, участваш в конкурс, в който всички участници дават своите предложения, а възложителят избира най-доброто.

При всички останали случаи, след участие в търг, възложителят ще избере оферта, след което победителят ще започне работа.

При всички случаи, преди започване на работа възложителят превежда на Видеа сумата по възнаграждението за изпълнителя. След успешно завършване на работата, сумата се превежда на изпълнителя. По този начин Видеа гарантира, че ще си получиш обещаните пари.