Интериорна музика не е само албумът на Жан Мишел Жар от 2001г., създаден специално за Bang & Olufsen.

"Музиката е течна архитектура. Архитектурата е застинала музика"

е казал Йохан Волфганг фон Гьоте и сме склонни да се съгласим.


Може смело да бъде усещане, кът, тема или аксесоари - за любители на изкуството и музиката. Красивото винаги предизвиква реакция, но е трудно да класифицираме нещо като красиво за голяма група хора. Затова отговори много...

Когато изпитваме възторг, в ума ни зазвучава музика, събужда се усещане за спокойствие, баланс и пълнота. Тя може да ни е приятел или колега в делата, да ни вдъхновява, успокоява или да ни кара да мечтаем. 


Интериорът не е забранена зона.

Как?


🎼 изграждане на музикален кът

Без значение в дома или офиса, възможно е. И търсено! Място  за отмора и презареждане, за практикуване на хоби, събиране и музициране с колеги или просто успокояване на нервите. Все повече фирми оценяват плюсовете от такова пространство, а понякога то се създава от хората при наличие на подходяща площ. Тук можем да разгледаме офисът на Grammarly в Киев, дело на Balbek Bureau:

Интересен пример е и офисът на Google в Цюрих:
🎼 използване на тема 'музика' 

Прекрасен пример е завършеният през 2021г. в Шънджън (Китай) офис на Leading Music Entertainment Group (LMEG), проект на M Moser. Снимката по-горе също е от същата реализация и показва конкретно музикалния кът.